Click

As part of a freelance commission I was asked to create a wall mural that would span across three walls of a London headquarters.  The company specialise in the worldwide distribution of computer consoles, games and accessories. The wall mural was created as a graphical timeline, designed to flow up the entrance stairwell where the walls ranged from 7ft–20ft tall. This meant planning an effective scalable layout that was readable in chronological order, highlighting key dates in the brand colours. As the timeline progresses, the design and typography gradually evolve becoming more modern and advanced in line with the decade. 

Team Credits

Michael Dane

  • Message
FollowUnfollow
  • Graphic Designer
  •  

Project Tags

  • Graphic Design
  • Illustration
  • mural
  • infographics design layout icons
  • vinyl
  • Typography
  • Handmade Design
  • Installation
  • Layout Design