Join The–Dots

0

Science Museum Fundraiser Desk

We used design thinking to recreate the entrance environment for visitors at the London Science Museum, and to encourage higher donations. We analysed the flow of visitors on arrival, and observed that visitors simply walked past existing donation boxes.

We created two pieces of bespoke furniture. A transversal reception desk funnels visitor flow, allowing staff to greet visitors and take donations. A second circular desk provides information. The new design immediately increased donations and guidebook sales year-on-year.

Credits

Jon Marshall

  • Message

Join our Pro Plan to message Jon

You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

FollowUnfollow
  • Design Director
  •  

Share your new project