Join The–Dots

Marcia Ware

Marcia Ware

0

South Bellmore Veterenary Group New York: Meidän lääkärit

Otamme ylpeitä tarjota hienoimpia lääketieteellisiä palveluja saatavilla lemmikeille.
Tohtori Robert Foley
Tohtori Foley kävi Cornellin yliopiston maatalous-ja biotieteiden koulussa, jossa hän tapasi ensimmäisen ystävänsä, tohtori Michael Ferberin. Dr. Foley valmistui 1992 ja jäi Ithaca valmistumisen jälkeen jatkaa työskentelyä tohtori alan Nixon laboratoriossa NYS College of eläin lääke tiede. Yhdessä he tutkivat tehoa chondyyttien implantion hoitoon nivel rikko ja Osteochondritis dissecans (OCD) vaurioita hevosilla. Vuonna 1994, Dr. Foley hyväksyttiin osaksi NYS College of verteriary Medicine Cornell University.
Dr. n Ferber ja Foley yhdistettiin Vet School ja tuli roommates. Dr. Foley valmistui 1998 ja muutti Brooklyn, NY, jossa hän harjoitteli kaksi vuotta. Myöhemmin tohtori Ferber pyysi tohtori Foley tulla työskentelemään hänen kanssaan perheensä omistuksessa käytäntö, North Shore Animal Hospital, Bayside, Queens, ja kaksi yhdistettiin viimeisen kerran. Kun kaksi vuotta tohtori Foley tuli kumppani ryhmän sisällä. Ryhmä päätti avata uuden käytännön yhdessä Long Islandilla. Tohtori Foley otti johtavan roolin ohjaamalla ja kasvava tämä käytäntö, joka tuli etelään Bellmore eläin lääkintä ryhmä. Ajan mittaan käytäntö outgrew sen alkuperäinen jalan jälki ja tänään toimii kaunis, Multi-lääkäri, 5000 neliön jalka, State-of-Art, täysin toimiva eläin sairaala.
Dr. Foley jatkaa roolistaan johtajana lääke tieteen ja leikkaus käytännössä tänään. Hänen erityisiä etuja ovat ihotaudit, pehmytkudosten ja silmään leikkaus. Dr. Foley on intohimoisesti kouluttaa hänen asiakkaansa asioista, kuten yli-rokotus ja vaarat varhain spay ja epämääräinen niin, että ne voivat tulla aktiivinen päätöksen tekijöiden omassa lemmikki eläinten hoitoa. Hänen näkemyksensä tästä aiheesta ja monia muita aiheita löytyy hänen blogi www.angryvet.com.
Tohtori Michael Ferber
on valmistunut Cornell University (luokka 1991) ja nyscvm-Cornell University (1996). Hän on kolmas suku polvi Cornell eläin lääkärit Ferberin perheessä. Hän on meidän nykyinen päätoimittaja leikkauksen.
Dr. Michael nauttii viettää aikaa vaimonsa Fran, hänen kaksi kaunista tyttöä Maddie ja Alex, ja Dog Bailey. Hän nauttii jiujitsu ja puuseppä hänen vapaa-ajallaan. Hänen eläin lääkintä alan etuja ovat Rekonstruktiivinen polvi-ja korva kirurgia.
Dr. Jenna Dale
Dr. Dale liittyi Etelä Bellmore eläin lääkintä ryhmä kuin Associate eläin lääkäri viime elokuussa. Hän varttui Norfolk, ma ja on aina ollut rakkautta eläimille. Dr. Dale muutti Long Islandilla on lähempänä miehensä perhettä. Tuolloin hän alkoi työskennellä teknikko täällä sbvg kunnes osallistuu eläin lääkintä koulussa Mississippin valtion (luokka 2015). Aikana eläin lääkintä koulussa, tohtori Dale matkusti Etelä-Afrikkaan tekemään Wildlife Medicine. Hän työskenteli myös läheisessä yhteistyössä monien eläin tarhojen ja eksoottisten eläin lääkärien kanssa. Hän oli onni extern kanssa aluksella sertifioitu ihotauti lääkäri saada asian tuntemusta yhteisistä ihosairaudet. Aikana eläin lääkintä koulussa hän oli hyväksynyt osaksi kirurginen externship klo Tufts yliopistossa, jolloin hän voi saada arvokasta kirurgisia taitoja. Hänen etujaan ovat leikkaus, ravitsemus, onkologia ja eksoottisia eläin lääke tiede. Kun tohtori Dale ei ole töissä, hän nauttii viettää aikaa miehensä kanssa ja kaksi nuorta poikaa, matkustaminen ja jooga. Hän on kaksi koiraa, mutt ja Shiba Inu ja toivoo lisätä kissan pennun perheen pian! Hän on innoissaan olla osa sbvg perhe.

Credits

Marcia Ware

  • Message

Join our Pro Plan to message Marcia

You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

FollowUnfollow
  •  
  •  

Project Tags

  • South Bellmore Veterinary Group New York
  • Tokyo Opening

Share your new project