Join The–Dots

Vivian Fortin

Vivian Fortin

0

South Bellmore Veterenary Group New York, Tokyo Opening - Vores læger

Vores læger
Vi sætter en ære i at levere de fineste medicinske tjenester til rådighed til dit kæledyr.
Dr. Robert Foley
Dr. Foley deltog Cornell University's School of Agriculture og Life Sciences, hvor han første gang mødte sin ven, Dr. Michael Ferber. Dr. Foley dimitterede i 1992 og opholdt sig i Ithaca efter endt uddannelse at fortsætte med at arbejde i Dr. Alan Nixons laboratorium på NYS kollegium i Veterinary medicin. Sammen har de studeret effekten af Chondrocyt implantion til behandling af slidgigt og osteochondritis dissecans (OCD) læsioner i heste. I 1994, var Dr. Foley accepteret i NYS kollegium af Verterinary medicin ved Cornell University.
Dr.'s Ferber og Foley blev genforenet i vet skole og blev bofæller. Dr. Foley dimitterede i 1998 og flyttede til Brooklyn, NY, hvor han praktiserede i to år. Senere, Dr. Ferber inviteret Dr. Foley at arbejde sammen med ham på sin familie-ejet praksis, The North Shore Animal Hospital, i Bayside, Queens, og to blev genforenet en sidste gang. Efter to år blev Dr. Foley en partner inden for koncernen. Gruppen besluttede at åbne op for en ny praksis sammen på Long Island. Dr. Foley tog en førende rolle i ledelse og vokser denne praksis, som blev syd Aalborg veterinære gruppe. Med tiden voksede praksis sin oprindelige fodaftryk og i dag fungerer som en smuk, multi læge, 5000 kvadratfod, state-of-the art, fuldt fungerende Dyrehospital.
Dr. Foley fortsætter sin rolle som direktør for medicin og kirurgi i praksis i dag. Hans særlige interesser omfatter dermatologi, blødt væv og oftalmologiske kirurgi. Dr. Foley er passioneret om at uddanne sine kunder på spørgsmål såsom overdreven vaccination og farerne ved tidligt spay og neutrum således at de kan blive aktive beslutningstagere i deres egne kæledyr pleje. Hans synspunkter om dette emne og mange andre emner kan findes på hans blog www.angryvet.com.
Dr. Michael Ferber
er uddannet på Cornell University (klasse af 1991) og The NYSCVM – Cornell University (1996). Han er den tredje generation af Cornell dyrlæger i familien Ferber. Han er vores nuværende chef for kirurgi.
Dr. Michael nyder at tilbringe tid sammen med sin kone Fran, hans to smukke piger Maddie og Alex, og hund Bailey. I sin fritid nyder han jiujitsu og tømrerarbejde. Hans veterinære interesser omfatter knæ og øre rekonstruktionskirurgi.
Dr. Jenna Dale
Dr. Dale kom syd Aalborg veterinære gruppe som en associeret dyrlæge i august sidste år. Hun voksede op i Norfolk, MA og har altid haft en kærlighed til dyr. Dr. Dale flyttede til lange ø at være tættere på sin mands familie. På tidspunktet begyndte hun at arbejde som tekniker her på SBVG indtil veterinære skolesøgende på Mississippi State (klasse 2015). Veterinære skole rejste Dr. Dale til Sydafrika for at gøre wildlife medicin. Hun har også arbejdet tæt sammen med mange zoologiske haver og eksotiske dyrlæger. Hun var så heldig at extern med en bestyrelse certificeret hudlæge for at få ekspertise på almindelige hudsygdomme. Under veterinær skole blev hun optaget i en kirurgisk externship på Tufts University, gav hende til at få værdifulde kirurgiske færdigheder. Hendes interesser omfatter kirurgi, ernæring, onkologi og eksotiske dyr medicin. Når Dr. Dale ikke er på arbejde, nyder hun at tilbringe tid sammen med sin mand og to unge drenge, rejser og yoga. Hun har to hunde, en mumlen og en Shiba Inu og håber at kunne tilføje en killing hen til slægten snart! Hun er glade for at være en del af familien SBVG.

Credits

Vivian Fortin

  • Message

Join our Pro Plan to message Vivian

You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

FollowUnfollow
  •  
  •  

Project Tags

  • South Bellmore Veterinary Group New York
  • Tokyo Opening

Share your new project