THE COAL OFFICE | Tom Dixon Restaurant | 2018 | London UK

We were commissioned via design studio JLKDS by Tom Dixon to oversee the interior architecture fit-out from concept to completion of their new Coal Office restaurant which was the final piece in the jigsaw puzzle of Tom Dixon’s New London HQ in London’s Kings Cross. The restaurant is headed up by chef Assaf Granit and comprises of three floors - The lower ground floor “submarine” prep kitchen, the ground floor 60 cover main dining area and open kitchen and the first floor 40 cover special events area + 15 cover external terrace. Through a collaboration with the major Italian stone supplier TESTI GROUP we were able to produce designs and manufacture site specific and extraordinary custom architectural features and furniture using marble, granite and quartz. Other interior finishes include solid timber floors, unique steel integral design pieces and charred timber wall cladding.

Companies

  • Tom Dixon

    Tom Dixon

    • Design
  • J

    JLKDS

    Skills

    Inspired by this project? Showcase projects you’ve worked on and inspire other people.

    Like what you see? Be the first to leave a comment for ALEXANDER!

    Add comment
    Self Employed Interior Designer | 3D Designer
    PL
    Product Designer