Join The–Dots

Toynbee Hall

The client for this project is Toynbee Hall. The brief is asking us to research to provide a new environment that can address poverty in
contemporary society. Focusing on existing building in determining a specific programme that encourage the idea of collaborative hub space. Creating a place of exchange, culture, Knowledge and experience the overall design will reflect on the public space which is Mallon Garden. This landscape would act as threshold to the street and connect the public to building and services of Toynbee.

Credits

Nora kurayshi

  • Message

Join our Pro Plan to message Nora

You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

FollowUnfollow
  • Visual Merchandiser & Store Surpervisor
  •  

Share your new project