Vall d'Hebron | Environmental Analysis & Wayfinding Briefing

Vall d’Hebron opens it’s door as a hospital in 1955 – offering an extended campus where healing, teaching and research are the main drivers of the area. Most of the buildings have been partially renovated leaving a very complex navigation experience unattended, generating confusion among all the users.
We dedicated 6 months to interview all the different “personas” that the hospital is reaching; running focus-groups with all their managers and social workers and designing 3 iterative prototyping sessions  before elaborating a briefing for the Design Studio [Chispum.studio] who was leading the implementation.
Full case study here

Credits

Lali Icn

  • Message
FollowUnfollow
  • Project Manager & Interaction Designer
  •  

Companies

  • C

    Chispum Studio

    FollowUnfollow
    • Hola

      Hola

      FollowUnfollow
      • Management Consulting