Ayhan Çetin

Ayhan Çetin

Business Development ManagerIstanbul, Turkey
+ Info

554

Connections
health care
Adsnoty Adsnoty
Shusil Khanal
Ayhan Çetin

Ayhan Çetin

Business Development ManagerIstanbul, Turkey
About me
Web Tasarımı, Windows ve Mobil Uygulamalar, Arama Motoru Optimizasyonu, Arama Motoru Reklamı ve Dijital Pazarlama konularında danışmanlık hizmetleri veriyoruz.
Projects
  • Sığınak Santralleri: Kritik Durumlar İçin Yaşamsal Öneme Sahip Sistemler
    Sığınak Santralleri: Kritik Durumlar İçin Yaşamsal Öneme Sahip SistemlerGüvenli ve yaşanabilir bir ortamın sağlanması, her türlü olumsuz senaryoya karşı hazırlıklı olmayı gerektirir. Doğal afetler, kimyasal sızıntılar veya diğer acil durumlar söz konusu olduğunda, sığınak santralleri kritik bir rol oynar. Bu santraller, insanların güvenli bir şekilde barınabileceği, hava ve diğer yaşamsal kaynakların kontrol edildiği özel alanlardır. Bu makalede, sığınak santrallerinin işlevselliğini, önemini ve donanımlarını ele alacağız.
  • Difüzyon Emar: Detaylı İnceleme ve Klinik Uygulamalar
    Difüzyon Emar: Detaylı İnceleme ve Klinik UygulamalarDifüzyon Emar, manyetik rezonans görüntüleme (MRI) tekniğine dayanan ve dokulardaki su moleküllerinin hareketini ölçmeye yarayan özel bir görüntüleme yöntemidir. Difüzyon Emar, özellikle beyin gibi su moleküllerinin hareketinin kritik olduğu bölgelerde detaylı analizler yapabilmek için kullanılır.
  • Prof. Dr. Mustafa Özateş
    Prof. Dr. Mustafa ÖzateşDoğru Görüntüleme Hayat Kurtarır 2003 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan sınav ile Doçentlik unvanını almaya hak kazandım. 2005 -2013 yıllarında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Klinik Şefi, Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak göreve yaptım. Türkiye’nin ilk diplomalı Çocuk Radyolojisi (Pediatrik Radyoloji) Yan Dal Uzmanlarındanım. Bu arada yurt içi ve yurt dışında birçok dergide makalelerim yayınlandı. Çeşitli illerdeki ve ülkelerdeki kongrelerde ya
  • Hay Oto Kurtarma
    Hay Oto KurtarmaOlası bir kaza veya yol yardım ihtiyacı durumunda İstanbul’un farklı noktalarındaki oto kurtarıcı araçlarımız ile yılın her günü, günün her saati acil oto çekici hizmeti vermekteyiz.
  • Moonlife Mobilya
    Moonlife MobilyaMoonlife; ev ve iş yeriniz için konsept butik mobilyalar üretir. Moonlife ürün portföyünde her tipte mekân için mobilya modelleri bulmak mümkün.
  • Rzg İklimlendirme
    Rzg İklimlendirmeRzg İklimlendirme olarak, 18 senelik tecrübemize güvenerek, uzman ekibimizle 2014 yılında kuruluşumuzdan bu yana siz seçkin müşterilerimize hizmet etmekteyiz.
+ View all