Deka Zemin

  • Deka Zemin
Yükseltilmiş Döşeme
Zemin yükseltme hizmetleri kapsamında 2003 yılından bu yana yükseltilmiş döşeme hizmetleri adı altında hem iç mekan zemin yükseltme hem de dış mekan zemin yükseltme olarak bir çok projede faaliyet gösteren bir firmayız. Yükseltilmiş döşeme hizmetleri için firmamız ile iletişime geçebilir projeleriniz kapsamında çözüm taleplerinde bulunabilirsiniz. Yükseltilmiş Döşeme Fiyatları
Yükseltilmiş döşeme fiyatları kullanılacakları malzemeler doğrultusunda farklılar göstermektedir. Yükseltilmiş döşeme fiyatlarını etkileyen faktörleri ele almak gerekirse yaptığımız açıklamalar doğrultusunda kısaca üç başlıkta toplayabiliriz.
1. Kullanılan Ayak lar için tercih edilen yükseklik ve kuşak tercihi. 2. Yükseltilmiş Döşeme için kullanılan Üst Kaplama Türleri. 3. Yükseltilmiş Döşeme de kullanılan İç Dolgular.
Bu üç faktör yükseltilmiş döşeme fiyatlandırılmasındaki en önemli etkendir.
Yükseltilmiş döşeme sistemlerinin hepsinde kullanılan alt yapı uygulamaları aynıdır, tercih edilen model ve yükseklik doğrultusun da tüm çeşitlere uygulanmaktadır. Ancak Yükseltilmiş Döşeme fiyatlarında ürünlerinde farklı olan ve fiyatı da en çok etkileyen ürün çeşidi Yükseltilmiş Döşeme Panelleridir. Bu Panellerden bazıları aşağıdaki gibidir:
• Folyo Kaplı Panel • Pvc Kaplı Panel • Laminat Kaplı Panel • Seramik Kaplı Panel
Yükseltilmiş Zemin
Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri
Ahşap kaplı yükseltilmiş döşeme, Folyo Pvc kaplı yükseltilmiş döşeme, Kalsiyum panel, Seramik kaplı yükseltilmiş panel ve alana uygun diğer modellerimizle sizlere en yüksek kaliteyi en uygun fiyat çözümleri ile sağlamaktayız.

Skills