Güvenilir Meydum Kimdir

Gerçek medyum, güvenilir medyum, medyum

GÜVENİLİR MEDYUM / MEDYUMLAR
Medyum deyince akla ilk olarak güven konusu gelmektedir. Güvenilir medyum insanlara güven veren kişiler olarak sorunların çözüme kavuşturulmasında etkin rol oynamaktadır. Bu tür medyumlar için maddiyat her zaman ikinci planda yer almakta öncelik danışanın sorunlarını çözmek olmaktadır.
GERÇEK MEDYUM
Günümüzde medyum insanlara metafizik ve psikolojik açıdan yardım etmektedir. En kolay medyum hizmetleri fal ve falcılık olsa da cin ve şeytanla iletişime geçen medyumlar da daha kapsamlı çalışmaktadır. Gerçek medyumlar bu bilgilere ve yeteneklere sahip kişilerdir.
Özel bilgi ve yeteneklere sahip olan bu medyumlar, yeteneklerini, bilgilerini ve tecrübelerini suiistimal etmemelidir yahut etmemektedir. Böylece insanlarla medyumlar arasında bir güven ortamı oluşmaktadır.
MEDYUM
Medyumlar, insanların büyü, tılsım, sihir ya da muska gibi olaylara bulaşmasından dolayı onlara yardım eden, danışmanlık sunan kişilerdir. Cin ve şeytanlarla irtibata geçme yetenekleri de bulunmaktadır. Medyum deyince akla cin ve şeytanları kolayca kullanma ve onlarla irtibata geçme durumu gelmektedir.