Join The–Dots

    RCA Canteen

    Student Competition.
    The brief asked to redesign, re-imagine, reinvent, bring alive the RCA Canteen and come up with a unique design to create an engaging gastronomic space. The new planning excludes back of house but includes all front of house elements - the architectural envelope (walls, floors, ceiling etc) and the fixtures and furniture - which should all be bespoke. When designing the directive was to bear in mind that a canteen needs to offer a rounded multi-sensorial experience where the sounds, smells and look of the food being served is considered and curated. The end product must be a vibrant, dynamic, sensual, flexible, and multi-functional space.

    Our project proposed a multi-purpose, everchanging and unique concept for a space such as Royal Collage of Art which encourages a challenging and not-boring environment for young creatives to meet, collaborate, think, eat, sleep, dream.

    Credits

    Chiara Zambaiti

    • Message

    Join our Pro Plan to message Chiara

    You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

    FollowUnfollow
    • Spatial Designer
    •  

    Share your new project