4 motive pentru care aveți nevoie de un Dell Inspiron 5509 cu procesor Intel 11 Gen

  • Emi Lio

Ce căutați, în general, atunci când căutați un laptop potrivit nevoilor dvs.? O mașină care funcționează conform nevoilor dvs. și nu rămâne în urmă, vă permite să lucrați și să vă jucați cu aceeași ușurință, nu costă mult și este rezistentă la viitor, astfel încât nu trebuie să vă aruncați la o nouă achiziție pentru un laptop nou în fiecare an.

Iată 4 motive pentru care aveți nevoie de Dell Inspiron 5509 cu procesor Intel de a 11-a generație în viața dvs.

Principalul procesor Intel de a 11-a generație


Inspiron 5509 vine cu cel mai recent procesor Intel de a 11-a generație cu variante i3, i5 și i7, ceea ce le face să fie cele mai bune opțiuni acum. Aceste procesoare au arătat o diferență uriașă de performanță în comparație cu versiunile anterioare și asigură un upgrade convingător de la laptopul dvs. actual.

Indiferent dacă este vorba de sarcini grele, cum ar fi codatul și jocurile, până la activități de pe tot parcursul zilei, cum ar fi navigarea pe web sau lucrul la foi de calcul, o să vedeți că aceste noi procesoare funcționează și răspund mult mai rapid decât cele din generația anterioară.

Cea mai bună grafică din clasa sa


Inspiron 5509 vine, de asemenea, cu cele mai bune plăci grafice din cele 4 variante disponibile. Alegeți între placa grafică Intel Iris care a uimit recenzorii tehnologici și utilizatorii de laptopuri din întreaga lume, de când a fost lansat recent.

Cealaltă variantă include grafica NVIDIA GeForce MX350 care poate oferi rezoluție de înaltă calitate pentru jocuri. Aceste plăci grafice nu numai că simplifică procesarea multimedia, cum ar fi redarea fișierelor mari, ci fac și vizionarea serialelor dvs. web preferate sau jucatul celor mai noi jocuri o plăcere.

Experiență mai bună

Luați în calcul afișajul Inspiron 5509 sport FHD (1920x1080) anti-orbire cu lumină de fundal cu LED, care vine cu un ecran de 300 de nits cu 72% sRGB pentru un afișaj mai luminos.

Adăugați la acesta o margine îngustă pe trei fețe cu partea a patra redusă și aveți un laptop cu un ecran care funcționează și afișează impecabil pe parcursul unor ore lungi.

Laptopul vine, de asemenea, cu o tastatură numerică. De asemenea, primiți o serie de opțiuni de conectivitate și mai multe porturi, cum ar fi un cititor de carduri MicroSD, 2 porturi USB 3.2Gen 1, un port USB 3.2 Gen 2 de tip C, împreună cu o mufă HDMI și una pentru căști.

Funcții exclusive Dell

Inspiron 5509 este un produs bine gândit și veți vedea de ce, odată ce începeți să utilizați acest laptop, care vine cu o serie de aplicații utile care vă permit să rămâneți productiv.

Luați, de exemplu, caracteristica proprietară Dell ExpressCharge. Vă permite să treceți de la o încărcare de 0% la 80% cu doar o oră de încărcare, astfel încât să vă puteți lua rămas bun de la îngrijorările lipsei de baterie.

Laptopul poate fi, de asemenea, deschis cu o singură mână, datorită senzorului său care deschide capacul, care pornește chiar și atunci când este oprit, astfel încât să nu pierdeți timpul.

Inspiron 5509 are, de asemenea, margini tăiate cu diamante în jurul touchpad-ului, capacului din aluminiu și suportului pentru mâini, astfel încât să vă puteți lua rămas bun de la grijile de tastare.

Laptopul are, de asemenea, termale adaptive inteligente care îi permit să înțeleagă dacă este așezat pe un birou sau în poală și să regleze profilul de căldură în consecință.

Varianta de culoare Pebble prezintă chiar și un capac de balamale din cauciuc ușor de ținut, în timp ce balama de ridicare a altor modele face tastarea ușoară prin îmbunătățirea circulației aerului sub suprafață.

Toate aceste funcții vă ajută să vă concentrați asupra muncii dvs., în timp ce laptopul se ocupă de treburile dificile.

Project Tags

Companies

  • e

    eMAG

    Skills