Emi Lio

Emi Lio

WebRomania
+ Info

8

Connections
Pip Jamieson
Ashleigh Moore
James Carrick
Emi Lio

Emi Lio

WebRomania
About me
An engineer passionate about design web and development, about ecommerce ideas and solutions, about CMSs and virtual stores platforms, about marketing, SEO, SEM and advertising. And more... https://emrzone.ro
Projects
  • Câțiva pasi de care trebuie să ții cont când îți cureți bocancii de damă de anul trecut
    Câțiva pasi de care trebuie să ții cont când îți cureți bocancii de damă de anul trecutȘtii deja că temperaturile crescute nu vor mai dura mult timp. Adidașii vor fi curând înlocuiți de încălțăminte adecvată temperaturilor negative. Tu ți-ai scos din cutie bocancii de damă? Sau vrei să îți cumperi o pereche nouă?
  • Cum să alegi stickere de perete
    Cum să alegi stickere de pereteCauți diferite modele de stickere de perete și nu știi ce să alegi? În acest articol îți vom oferi mai multe informații despre stickere, de la tipurile lor și până la materialele din care sunt făcute.
  • Tot ce trebuie să știi despre jucării
    Tot ce trebuie să știi despre jucăriiJucăriile contribuie la dezvoltarea copiilor și au multe alte avantaje, dincolo de distracția oferită celor mici. Când ne gândim la cuvântul jucării, ne vine automat în minte imaginea unui copil și asta se datorează faptului că acestea contribuie la dezvoltarea celor mici. Copiii se joacă și deprind totodată anumite capacități care vor servi la sporirea și formarea integrității lor.
  • 4 motive pentru care aveți nevoie de un Dell Inspiron 5509 cu procesor Intel 11 Gen
    4 motive pentru care aveți nevoie de un Dell Inspiron 5509 cu procesor Intel 11 GenCe căutați, în general, atunci când căutați un laptop potrivit nevoilor dvs.? O mașină care funcționează conform nevoilor dvs. și nu rămâne în urmă, vă permite să lucrați și să vă jucați cu aceeași ușurință, nu costă mult și este rezistentă la viitor, astfel încât nu trebuie să vă aruncați la o nouă achiziție pentru un laptop nou în fiecare an.
  • Cum să alegi cel mai bun fond de ten pentru pielea ta
    Cum să alegi cel mai bun fond de ten pentru pielea taCăutarea celui mai bun fond de ten pentru a se potrivi culorii pielii, tipului de piele, nevoilor de acoperire și alte preferințe personale se poate simți ca o căutare interminabilă.
  • De ce să alegi un expresor cafea boabe
    De ce să alegi un expresor cafea boabeUn expresor cafea boabe reprezintă cel mai de lux expresor de cafea, promițând că va face munca grea pentru tine. Pur și simplu apasă un buton sau două și vei avea instant o băutură atât de bine pregătită încât ai crede că ai un barista acasă.
+ View all
Work history
    E
    E
    SEO ManagerEMR Zone
    RomaniaFull Time
    Writing about internet, design web and development at https://emrzone.ro/category/web-online-design-programare-internet/ and about various web projects, including ecommerce and analytics area.
Skills
  • Web
  • Web Administration
  • Web Analytics
  • Marketing
  • SEO