Cum să alegi stickere de perete

  • Emi Lio

Cauți diferite modele de stickere de perete și nu știi ce să alegi? În acest articol îți vom oferi mai multe informații despre stickere, de la tipurile lor și până la materialele din care sunt făcute.

De asemenea, îți vom spune care sunt lucrurile pe care să le iei în considerare înainte să achiziționezi un sticker de perete.

Top 3 tipuri de stickere de perete

Așa cum probabil că știi, există diferite tipuri de stickere de perete, potrivite pentru diferite stiluri. Noi am ales 3 dintre cele mai populare.

1. Stickere fosforescente

Acestea sunt perfecte pentru camerele celor mici. Poți opta pentru stickere în formă de stele, lună sau alte elemente mici și să le pui pe pereți sau chiar pe tavan. Noaptea, ele vor lumina subtil, fără să-l deranjeze pe cel mic în timp ce doarme.

2. Stickere oglindă

Aceste stickere sunt bune pentru încăperile mici pentru că dau senzația de spațiu mai mare. Ele au o parte metalizată care reflectă imaginea exact ca o oglindă. Găsești diferite modele cu flori, fluturi sau forme geometrice.

3. Stickere 3D

Stickerele 3D sunt mai spectaculoase decât restul tipurilor de stickere. Acestea dau senzația că un perete este spart sau că podeaua este denivelată, în funcție de modelul pe care îl alegi.

Cum alegi stickerele potrivite pentru locuința ta

Înainte de a cumpăra stickere trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Haide să vedem care sunt aceștia.

1. Încăperea

Primul lucru la care trebuie să te gândești este încăperea în care vrei să pui stickerele. Dacă este camera copilului, atunci niște stickere fosforescente sau unele cu picturi tip acuarelă sunt perfecte. Vor atrage atenția copilului, fără a îl distrage totuși.
În camera de zi, în funcție de stil, poți alege un sticker de perete 3D sau un tip oglindă.

2. Materialele

Un alt lucru important este materialul din care este confecționat sticker-ul de perete. De asemenea, uită-te și la grosimea produsului. Dacă este prea subțire se poate deteriora foarte rapid. În schimb, dacă este prea gros, poate să nu se integreze ușor.

3. Dimensiuni

Înainte de a cumpăra astfel de produse, asigură-te că ai destul spațiu. Dacă ai o încăpere mică la dispoziție, nu opta pentru stickere de perete de dimensiuni mari. Acestea vor încărca prea mult spațiul.
Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a cumpăra astfel de produse. Asigură-te că stickerele se încadrează în bugetul tău, dar și în locuința ta.

Project Tags

Skills