De ce să alegi un expresor cafea boabe

  • Emi Lio

Un expresor cafea boabe reprezintă cel mai de lux expresor de cafea, promițând că va face munca grea pentru tine. Pur și simplu apasă un buton sau două și vei avea instant o băutură atât de bine pregătită încât ai crede că ai un barista acasă.

De ce să alegi un expresor cafea boabe

Un expresor cafea boabe reprezintă cel mai de lux expresor de cafea, promițând că va face munca grea pentru tine. Pur și simplu apasă un buton sau două și vei avea instant o băutură atât de bine pregătită încât ai crede că ai un barista acasă.

Desigur, este posibil să prepari o cafea grozavă acasă și cu alte metode, dar aceste aparate all-in-one își propun să îți ușureze munca.

Deci, dacă crezi că expresoarele de cafea cu capsule sunt o risipă de resurse, iar aparatele de cafea manuale sunt o pierdere de timp, un expresor cafea boabe este alegerea ideală pentru tine

Vei obține o cafea de calitate cu un efort minim, proaspăt preparat din boabele alese de tine. Poți schimba setările pentru a adapta lungimea cafelei și aroma.

Multe mașini oferă chiar și stiluri elegante de cafea care, altfel, sunt obositor de făcut acasă.

Un expresor cafea boabe are un râșniță integrată de boabe de cafea.

Drept urmare, aparatul macină automat boabele de cafea imediat ce apeși un simplu buton. Aceste mașini vin în diferite versiuni.

Un expresor cafea boabe automat poate face o ceașcă de espresso sau cafea obișnuită la simpla apăsare a unui buton.

Și nu doar comenzile fac diferența - și curățarea este mai ușoară. În loc să ștergi și să clătești după fiecare băutură, trebuie doar să îl golești din când în când și să umpli recipientul de boabe cafea și recipientele de apă după cum este necesar.

Ușurința cu care poți face latte după latte cu un astfel de expresor cafea boabe aduce un singur risc major: de a intra și mai adânc în dependența de cofeină.

Un expresor cafea boabe este o idee grozavă, iar vânzările acestor aparate au crescut în liniște în ultimii ani, deoarece oamenii își dau seama că le place cafeaua „adevărată”. Într-un fel, ele seamănă cu echivalentul high-end al celui mai bun aparat de cafea cu capsule, deoarece îți permit să faci cafea de înaltă calitate, cu un inconvenient minim.

Acestea fac acest lucru combinând un aparat de espresso, râșnița de cafea și spumă de lapte într-o singură unitate. În general nu este o unitate foarte compactă, dar totuși este un singur aparat.

Un lucru la care un expresor cafea boabe se pricepe extrem de bine în ziua de astăzi este texturarea laptelui, așa că ar trebui să fie deosebit de atrăgător pentru cei cărora le plac cafele de tip latte, cappuccino, flat white și căni mari pline de lapte fierbinte și aburind.

Dacă tot ce bei vreodată sunt espresso-uri fără lapte și americano, s-ar putea să irosești banii cumpărând un expresor cafea boabe. Cu toate acestea, având la dispoziție o râșniță proprie în interiorul aparatului, astfel vei avea mereu la dispoziție cafea proaspăt râșnită, ceea ce îi va da o aromă de neegalat cafelei tale.

Alege mereu boabe de cafea proaspete de bună calitate și păstrează-le în ceva cu capac etanș, undeva uscat și răcoros - dar nu în frigider. Acest lucru îți va asigura mereu o cafea proaspătă și de calitate.

Project Tags

Companies

  • e

    eMAG

    Skills