Laptopuri si incarcatoare pentru acestea

  • Emi Lio

Cateva idei si sugestii pentru laptopuri din gama Toshiba Satellite, Samsung NP300 sau Acer Aspire si despre incarcatoarele sau alimentatoarele pentru acestea in functie si de anumite caracteristici ale fiecarui laptop in parte pe baza caruia s-a si facut o mica analiza pentru aceste modele mai vechi ce-i drept.

Laptopuri si incarcatoare pentru acestea


Laptopurile Samsung se bucura de un succes din ce in ce mai mare avand in vedere avantul pe care il are acest brand datorita telefoanelor mobile. Pe piata laptopurilor, producatorul coreean a investit din ce in ce mai mult pentru a fi in concurenta directa cu Dell sau HP, branduri consacrate in acest domeniu.

In ultimii ani, Samsung s-a dovedit a fi un brand fiabil si de incredere printre utilizatorii de notebook-uri, in primul rand datorita displayurilor pe care il au, imprumutand tehnologia televizoarelor, unde sunt probabil lider incontestabil. Unul dintre cele mai cunoscute modele de laptop Samsung este NP300.

Totusi, chiar daca investeste foarte mult in aceasta latura, notebook-urile Samsung au aceeasi problema ca cele ale concurentei, si anume, cu incarcatoarele de laptop Samsung NP300. Din cauza faptului ca nu sunt folosite intr-un mod corect si sunt fortate, acestea se defecteaza destul de des si este nevoie de inlocuirea lor. Motivul principal pentru care acestea se strica este ca se uzeaza si intr-un final se rup in zona mufei.

Utilizatorii sunt de multe ori neglijenti cand folosesc laptopurile si nu sunt foarte atenti cum il aseaza pe masa, in pat sau oriunde doresc sa il foloseasca. In acel moment, incarcatorul de laptop Samsung ex. model NP300 sta indoit ore intregi, iar daca acest lucru se repeta de cateva zeci de ori, pot aparea fisuri la firele din interiorul cablului, ceea ce duce la incapacitatea acestuia de mai furniza curent bateriei.

Multi utilizatori se prezinta la serviceurile de specialitate cu acest defect si sunt nevoiti sa isi cumpere unul nou deoarece astfel de defecte nu sunt acoperite de garantia produsului. In cazul in care sunteti intr-o astfel de situatie, puteti apela la un magazin online care comercializeaza astfel de incarcatoare de laptop Samsung.

Pretul unui alimentator de acest gen difera in functie de puterea pe care o are. Daca iti doresti unul care sa incarce mai repede, acesta este mai scump.

incarcator laptop toshiba satellite


Toshiba este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de electronice si electrocasnice din lume. In urma cu mai multi ani, acestia au intrat chiar si pe piata notebook-urilor, unde se prezinta cu produse destul de bune. Tastatura, displayul si piesele componente si de cea mai buna calitate, ceea ce face ca cei care cumpara produsele producatorului japonez sa fie foarte multumiti.

In schimb, la fel ca si in cazul celorlalti producatori, exista o problema si pentru Toshiba. Mai exact, incarcatorul de laptop Toshiba Satellite are tendinta de a defecta destul de usor daca nu este folosit cum trebuie. Concret, acesta, dupa o anumita perioada, prezinta probleme din cauza faptului ca se rupe in zona mufei de incarcare.

Aceasta rupere se produce din cauza faptului ca utilizatorii aseaza notebook-ul in pozitii in care cablul sta intr-o pozitie in care se poate rupe destul de usor. De cele mai multe ori, problemele cu incarcatorul de laptop Toshiba Satellite au fost exact de aceasta natura si clientii au fost nevoiti sa isi cumpere un incarcator nou.

Asadar, in cazul in care esti posesorul unui laptop Toshiba Satellite ai face bine sa fii foarte atent la modul in care il folosesti pentru a evita eventualele defectiuni ale incarcatorului. In primul rand, asigura-te ca indiferent de locul in care te afli atunci cand folosesti laptopul, cablul nu sta intr-o pozitie in care sa fie fortat sau foarte indoit. In cazul in care acest lucru se intampla foarte des, firele din interiorul cablului se pot rupe, iar apoi nu mai poti folosi incarcatorul.

Totusi, in cazul in care ai deja aceasta problema cu incarcatorul de laptop toshiba satellite, poti cauta la magazinele online un incarcator care sa se potriveasca cu modelul pe care il ai. Pretul pentru un astfel de incarcator este de aproximativ 150-200 de lei, in functie de puterea pe care o are acesta.

Despre laptopurile Acesr Aspire si alimentarea lor


Laptopul este un calculator portabil, mobil si usor ce poate fi folosit in orice pozitie, nu doar in pozitia sezand la birou. La fel ca un calculator de birou, principalele componente din care este format sunt: ecran, tastatura si touchpad, diferenta fiind ca toate sunt intr-o singura unitate. In plus are o baterie reincarcabila, avand ca si accesoriu un incarcator personal, diferit in functie de marca si de model.

Una dintre principalele companii producatoare de laptopuri, a doua de pe glob, este Acer, infiintata in anul 1976 in Taiwan. Unul din modelele foarte vandute si cautate in Romania este Aspire, ce a aparut pe piata incepand cu anul 1999.Pe parcursul anilor a fost mult imbunatatit, ajungandu-se la versiuni inbunatatite, cu procesor performant si cu memorie mare.

Orice proprietar de laptop Acer Aspire detine sau ar trebui sa detina si un incarcator laptop Acer Aspire, deoarece bateria trebuie incarcata pentru a functiona. In cazul in care proprietarul acestui tip de laptop pierde incarcatorul sau se strica, este nevoit sa achizitioneze un incarcator nou. Pe piata exista mai multe tipuri de incarcatoare laptop Acer Aspire.

Pe langa cele originale, fabricate de catre compania Acer, exista si cele produse de catre alte firme, dar compatibile pentru un notebook Acer Aspire. Calitatea acestora este la fel de buna, deoarece intrunesc toate standardele de calitate intocmai dupa specificatiile producatorului Acer, diferenta regasindu-se in pret, care este, bineintele mult mai mic. Decizia de a cumpara un produs fabricat de producatorul laptopului sau fabricat de catre alt producator este doar a consumatorului, in functie de preferinte si de buget.

O varianta mai ieftina de achizitionare a unui incarcator laptop Acer Aspire este alegerea unuia second hand. Acestea pot fi cumparate de la magazinele de IT sau service-urile de calculatoare ce au si componente si accesorii la vanzare, sau online, de pe diversele site-uri de anunturi vanzari.

Project Tags

Companies

  • e

    eMAG

    Skills