Join The–Dots

More Space

An integrated campaign that shows people what it feels like to have more space.

As part of the D&AD Student Awards, The National Trust set the challenge of reconnecting people who live in a city, with nature. With over 600,000 acres, the National Trust owned more land than anyone else in the UK, so as a brand they had one thing people in cities lacked - space. 
The campaign avoided the generic pictures of landscapes and trees, and instead built upon a human truth that people in a city could relate to - everyone in a city needs more space. A simple green ring gave people more space in the real world, print, ambient, and digital media - all pointing towards a site that connected people to their perfect National Trust location.
Awarded: D&AD Student Awards - Yellow Pencil (Advertising Category), 2014.

Credits

Jack Beveridge

  • Message

Join our Pro Plan to message Jack

You can only message people who are following you. If you’d like to message this person, simply join our Recruiter Pro Plan.

FollowUnfollow
  • Multi-Disciplinary Creative
  •  

Project Tags

  • The National Trust
  • Nature
  • Space
  • D&AD Student Awards
  • Urban
  • city
  • green

Share your new project