KG

Kárpittisztító Győr

Business Development ManagerGyőr, Hungary
+ Info

0

Connections
KG

Kárpittisztító Győr

Business Development ManagerGyőr, Hungary
About me
Kárpittisztító vegyszerek nélkül, kanapél tisztítás Győr és környéke, ingyenes atkairtással. Ha unja a foltokat a kanapén és nem szeretné millió atkával megosztani a kedvenc kanapéját, akkor keressen egy profi kárpittisztítót.
Projects
  • Takarítás Győr - Egy Fenntartható Tisztasági Megoldás
    Takarítás Győr - Egy Fenntartható Tisztasági MegoldásA "Takarítás Győr" projektünk a Győri ECO Clean kezdeményezés keretében valósult meg, amely egy innovatív és környezetbarát takarítási szolgáltatást kínál Győr városában és környékén. Célunk, hogy megmutassuk, a fenntarthatóság és a professzionális tisztítási szolgáltatások kéz a kézben járhatnak, így hozzájárulva egy tisztább, egészségesebb környezethez.
  • Ablaktisztítás Győr - Tiszta Kilátás, Zöld Jövő
    Ablaktisztítás Győr - Tiszta Kilátás, Zöld JövőAz "Ablaktisztítás Győr" projekt a Győri ECO Clean egyik zászlóshajó kezdeményezése, amely a fenntartható ablaktisztítási megoldásokat helyezi előtérbe Győr városában. Célunk, hogy forradalmasítsuk az ablaktisztítási szolgáltatásokat, ötvözve a környezetvédelmi elkötelezettséget a professzionális és makulátlan tisztasággal.
Work history
    ECO Clean Kárpittisztítás Győr logo
    ECO Clean Kárpittisztítás Győr logo
    Kárpittisztító GyőrECO Clean Kárpittisztítás Győr
    Győr, HungaryFull Time
    Kanapé tisztítás, kárpittisztítás és atkaírtás Győr és környéke