Future Forest

A utopian view of a super-nature, digitally enhanced Future Forest at the centre of Westfield’s atriums. Featuring a 40m zip-line from a 10 m tall treehouse, the child-centric experience immersed kids in the future of nature and climate. Interactive installations educated and enchanted: such as dichroic and reflective surfaces that told the story of giant space mirrors designed by NASA to help fight climate change, biophilic design, plant pianos that responded with tunes when leaves were touched, and even a demonstration of the incredible tensile strength of spider silk.

Inspired by this project? Showcase projects you’ve worked on and inspire other people.

Like what you see? Be the first to leave a comment for Ioana!

Add comment
Senior Experience Architect
Experiential & Spatial Designer