LIGHT FOREST

CONTEXT Instagram’s new downtown San Francisco office is the company’s epicenter for creative and engineering talent, marking a daily destination for savvy employees, leadership and their valued partners. CHALLENGE Create a memorable first impression that demonstrates the company’s commitment to community and creativity. EXPERIENCE The space engages guests in both exploration and content creation. We celebrate content on Instagram’s platform as three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop. — Design Agency: HUSH Studios Design Director: Yves Peitzner (Studio TISH)

Team Credits

Yves Peitzner

  • Creative Director /Multimedia Artist
  •  

Project Tags

Companies

  • I

    Instagram

    • H

      Hush Studios, New York

      Skills

      Inspired by this project? Showcase projects you’ve worked on and inspire other people.

      Like what you see? Be the first to leave a comment for Yves!

      Add comment
      Yves Peitzner
      Creative Director /Multimedia Artist