Neses Bilgi Teknolojileri

  • Ayhan Çetin

Neses Bilgi Teknolojileri olarak İşletmeniz için en uygun BT işletme modelini belirliyor, Uçtan uca tüm ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunuyoruz.

Neses Bilgi Teknolojileri olarak İşletmeniz için en uygun BT işletme modelini belirliyor, Uçtan uca tüm ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunuyoruz. Neses Bilgi Teknolojileri Bilişim sektöründe 10 yılı aşan deneyimli kadrosu ile, Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri, Ağ Altyapı Hizmetleri, Güvenlik Hizmetleri, Sunucu & Veri Depolama Hizmetleri başta olmak üzere Bilişim alanında birçok alan da hizmet veren bir bilişim teknoloji şirketidir.
Ağ Penetrasyon Testi
Ağ penetrasyon testleri, özellikle şirketlerin güvenlik düzeylerini en yukarıda tutmak amacıyla yapılan testlerin adıdır. Bu testler sırasında ortaya çıkartılan güvenlik açıkları alınacak önlemlerle kapatılır ve bilgisayar korsanlarının ağa sızması önlenmiş olur.
Sistem Odası Kurulumu
Sistem odası ve veri merkezinin fiziksel ürünler aracılığıyla kurulması geniş kapsamlı işlemlerin yapılmasına bağlıdır. Sistem odası kurulumu dikkatli ve titiz bir biçimde yapılmalıdır. Bunun için ayrıntılı bir plana ihtiyaç vardır.
Bulut Veri Depolama
Verilerin kişisel alandan uzaklaştırılarak daha güvenli bir şekilde saklanmasını ve her noktada ulaşılabilir olmasını sağlayan sisteme bulut bilişim, bulut veri depolama adı verilir. Bulut veri depolama kişisel amaçlarla kullanılabileceği gibi işletmelerin de sistemlerini çalıştırabilmektedir.

Skills